Nu är det dags igen, vår vinterutflykt till Säfsen!
 
Vi har hyrt buss och åker fredagen den 15 feb, samling 07.15 vid Granbergsdalsskolan, vi beräknar vara tillbaka 18.00
 
Vi vill att ni fyller i denna lapp. Vi vill även veta hur många föräldrar som följer med, om man åker buss dit och hem eller om man tar egen bil. Prata ihop er då det är bra att fylla bussen och bilar med tanken på säkerhet, miljö och ekonomi. Om man som förälder och syskon vill åka buss kostar den 150:-/person.
 
Vi på skolan kommer att stå för elevernas liftkort (165:-). Bussen kommer fram till Säfsen runt 09.15-09.30 och då samlas alla utanför skiduthyrningen för distribution av liftkort och utlämning av skidor.
 
Vi kommer att behöva hjälp av er föräldrar vid de olika stationerna, pulkabacken, nybörjarbacken och i längdspåret. Ni föräldrar som åker slalom hjälper till att hålla koll på eleverna i backarna. Vi kommer att ”märka” upp alla elever, de elever som är med själva utan föräldrar kommer att få en reflexväst och de som har föräldrar kommer att märkas med Byggmaxbindlar runt armen. Detta för att föräldrarna som är med lättare ska veta vilka som tillhör Granbergsdal/ Lonnhyttans skola.
 
Ni kan åka längdskidor, pulka eller slalom.
Alla som har slalomskidor och längdskidor tar med det. Vi tar med några pulkor och extrahjälmar från skolan. Vill man ta med pulka/matta hemifrån går det bra, kom ihåg hjälm och märk era pulkor och hjälmar (Ej bob)!
 
Vi kommer att erbjuda egna prova på skidor, som vi gjorde förra året, till de elever som vill. Det som gäller för dessa skidor är att eleverna endast får åka i barnbacken och familjebacken (inget liftkort krävs). Vi på skolan kommer att stå för 25:- av hyran, så priset för prova på skidor blir 40:- Vill eleven däremot åka i alla backar får man hyra skidor själv. Vi har fått ett kanonpris 65:- för skidor, pjäxor, stavar och hjälm. Vi vill att ni fyller i nedan om ni önskar prova på skidor eller skidor för alla backar. Vi behöver uppgift om längd, vikt och skostorlek.
 
Vi kommer även att ordna med ”prova på längdskidor”, för dem som vill.

Det kommer bli en heldag ute så tänk på ordentliga kläder, jacka, täckbyxor, vinterskor, mössa, sockor och varma vantar. Klä er lager på lager. Packa med extra ombyte, vantar, underkläder och strumpor om något skulle bli blött.
Det behövs en rejäl egen matsäck för dagen, kakor eller en chokladbit är ok, använd sunt förnuft. Klockan 12.00 kommer vi att samlas för att äta. Vi vill att alla föräldrar och elever kommer till samlingen, tillgång till grill finns. Mikro finns i värmestugan.
 
Föräldrar: Ni hyr skidor för 65:-, liftkort för 165:- och spårkort 60:-.
(Detta bekostas inte av skolan). Vi tar gärna emot swishbetalning för att slippa hantera så mycket kontanter. Har man inte swish så lämnas jämna pengar i ett kuvert med elevens namn och klass tillsammans med denna lapp.
 
VIKTIGT Lämna in lappen senast den 25/1-19. Spara infolappen hemma och skicka endast med sida nummer två tillbaks till skolan.
Swishnummer: 123 6526750 märk betalningen med Säfsen och elevens namn.
 
Vi hoppas på en härlig vinterdag i Säfsen och tackar Guldgruppen för att vi kan göra denna utflykt.
 
Mvh Personalen
 
(Hör av er om ni har några funderingar: Hanna 072-5231280 & Karin 070-2088651)